Tratamente faciale

GENERALITĂȚI

Este destul de rar să găsești un tratament facial care să funcționeze aproape pentru toate tipurile de piele și care să acționeze instantaneu, fără efecte secundare. PREIME Dermafacial reușește acest lucru, fapt ce îl plasează în topul preferințelor tratamentelor faciale. Tratamentul este solicitat atât de bărbați, cât și de femei de toate vârstele. Poate fi folosit de cei care au pielea foarte uscată, dar și de persoanele cu tenul predispus la îngrășare. Procedurile au protocoale bine stabilite în care se folosesc 5 aplicatori speciali, potriviți fiecărei etape în parte și unici pentru fiecare pacient. Astfel, ai garanția unui tratament 100% personalizat pentru nevoia tenului tău.

CE TEHNOLOGIE ESTE UTILIZATĂ?

Tratamentele faciale se fac cu ajutorul tehnologiei moderne Preime DermaFacial, care presupun cinci etape efectuate cu cinci tipuri de tehnologii, la care sunt adăugate cocktailuri personalizate cu ingrediente de ultimă generație, Préime DermaCeuticals. Astfel, în funcție de nevoile tenului, puteți opta pentru rejuvenare facială, curățare profundă, diminuare riduri, curățare pori, hidrodermoabraziune, catifelare, strălucire și uniformizare.

Préime DermaFacial este extrem de volatil, oferind combinații complexe de tratament pentru rezultate excelente. Fiecare produs din gama Préime DermaCeuticals a fost formulat pentru a susține și a îmbunătăți aspectul și sănătatea pielii. Tehnologia Aqua B curață și hidratează pielea, VibroX îmbunătățește textura și stimulează regenerarea celulelor, iar MicroT reduce laxitatea și conturează. Sistemul Preime DermaFacial cuprinde și terapia Colagen + ce susține rejuvenarea pielii prin producția de colagen și elastină, și tehnologia cu ultrasunete UltraB care ajută la o absorbție crescută a soluțiilor. Preime DermaFacial permite personalizarea tratamentelor, astfel încât specialiștii clinicii Lineya să îți poată oferi soluțiile optime pentru tipul tău de piele și nevoile acesteia.

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROCEDURA?

PREIME Dermafacial este singurul tratament care combină, cu ajutorul tehnologiei avansate cinci funcții simultane: curățare, exfoliere, tonifiere, rejuvenare și hidratare. Acestea compun o ședință relaxantă și au drept scop obținerea unui ten curat, luminos, plin de vitalitate și hidratat în profunzime cu cele mai benefice substanțe nutritive.

Prima etapă constă în curățarea, hidratarea și pregătirea pielii pentru pasul următor. Urmează procesul de microdermoabraziune, care integrează frecvența vibrațiilor și lumina LED roșie pentru a îmbunătăți semnificativ textura și tonusul pielii. A treia etapă constă în folosirea unei tehnologii cu microcurenți pentru a susține tonifierea musculară. Acești microcurenți oferă un aspect îmbunătățit al pielii prin tonifierea și stimularea mușchilor faciali, reducând laxitatea vizibilă a pielii și intensificând conturul feței. Următoarea etapă de radiofrecvență bipolară, ce încălzește uniform pielea la 39-42 °C. Acest lucru oferă pielii un aspect mai ferm și mai întinerit. Tehnologia cu ultrasunete folosită în ultima etapă, contribuie la o absorbție mai bună a ingredintelor active și a apei, oferind beneficii estetice semnificative.

Rezultatele sunt vizibile după primele ședințe, dar tratamentul presupune 4-6 ședinte într-un interval de 2 săptămâni. După terminarea tratamentului se pot face ședințe de întreținere, recomandat ar fi 1 ședință/lună.

BENEFICIILE TRATAMENTELOR FACIALE

  • Curățare & Infuzie: Curăță și exfoliază delicat pielea, reducând în același timp porii dilatați. Acest pas pregătește pielea și infuzează substanțele active hrănitoare, având drept rezultat un efect de lifting și hidratare.
  • Exfoliere & Revitalizare: Exfoliază și revitalizează pielea prin microdermabraziune și efectul Bohr (producerea unui număr mare de molecule de CO2 care pătrund în piele). Oxigenarea celulară încurajează fluxul sanguin, iar pielea va avea un aspect rejuvenat.
  • Fermitate & Tonus: Are un efect de fermitate și tonifiere prin stimularea producției naturale de colagen și elastină. Liniile fine și ridurile sunt reduse, pielea își recapată fermitatea, iar conturul facial este redefinit.
  • Stimulare & Rejuvenare: Rejuvenarea cutanată are loc prin lezarea termală a țesutului, ce stimulează abilitatea naturală a pielii de a se regenera. Acest lucru favorizează și regenerarea straturilor profunde, refăcându-se astfel structura și volumul dermului.
  • Hrănire & Hidratare: Hidratează și hrănește pielea cu ajutorul substanțelor active absorbite transdermic, favorizând și retenția de apă în piele. Tenul va deveni reîmprospătat, cu un aspect sănătos și reîntinerit.

RECOMANDĂRI POST-TRATAMENT

  • Folosiți zilnic protecție solară (SPF minim 30).
  • Evitați orice activitate care determină transpirație excesivă (saună, jacuzzi, sală de sport etc.) timp de 24 de ore după tratament.

PROGRAMEAZĂ-TE

Consultă medicul specialist al clinicii Lineya.

EFICIENȚĂ MAXIMĂ

Te așteptăm la o consultație personalizată!

FĂRĂ DURERE

Dispozitivul de răcire dinamică asigură protecția epidermei.