Despre noi

Clinica Lineya reunește o echipă medicală formată din specialiști în domeniul dermatologiei.

Îți oferim soluții eficiente și complete de tratament pentru toate tipurile de probleme ale pielii.

Alături de echipa de medici profesioniști, își are locul aparatura de maximă performanță, care, împreună, reprezintă ingredientele unui centru de excelență în dermatologie.

ECHIPAMENTE FOLOSITE

DE CE SĂ NE ALEGI PE NOI?

Medici Specializați

Medici dermatologi specializați în a-ți oferi o experiență placută si cea mai frumoasă piele! O echipă plină de entuziasm și energie, cu experiență excelentă în dermato-estetică și tratamentele dermatologice.

CONTINUĂ DEZVOLTARE

Medicii noștri dermatologi participăla evenimente și cursuri de specialitate pentru a-și perfecționa cunoștințele și a fi cât mai eficienți în efectuarea tratamentelor.

ATITUDINE DESCHISĂ

Medicii de la Clinia Lineya vă întâmpină întotdeauna cu promptitudine și bună dispoziție și nu vă va lăsa să parasiți cabinetul fără o piele perfectă.

Echipament Ultra-Modern

Clinica noastră este dotată cu cele mai performante echipamente din domeniu. Este important pentru orice medic să aibă la dispoziție cele mai moderne echipamente, acest lucru traducându-se printr-o durată mai mică a tratamentului, execuție perfectă și lipsa durerii.

ATENȚIE LA DETALII

La Clinica Lineya ne asigurăm că toate detaliile au fost luate în considerare și ne dedicăm timp pentru a vă răspunde la orice întrebare pe care o puteți avea cu privire la tratamentul dermato-estetic. Satisfacția dumneavoastră la finalul tratamentului este bucuria noastră!

UNDE NE GĂSEȘTI?