Termeni și condiții

Site-ul www.lineya.ro este operat de LINEYA CLINIC SRL, cu sediul în Str. Alexandru Constantinescu Nr. 8E, Sector 1, București, CUI 45927750, J40/6604/2022 , număr de telefon 021.555.7375, adresă de email lineyaclinic@gmail.com

 

Acest document stabileşte termenii şi condiţiile în care puteţi utiliza site-ul www.lineya.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a utiliza acest website și de a efectua orice comandă prin intermediul acestuia. Utilizarea site-ului şi accesul la serviciile oferite presupune implicit acceptarea acestor termeni şi condiţii, cu toate consecinţele ce decurg din acceptarea acestora.

Clinica Lineya îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prezentele termene şi condiţii de utilizare.

 

ACCES

Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obţinerea de informaţii despre serviciile medicale oferite de către Clinica Lineya, precum şi accesul la articole şi informaţii medicale.

Orice utilizare în alte scopuri decât acestea nu este permisă. Clinica Lineya nu îşi asumă responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

 

ARTICOLE ȘI INFORMAȚII

Articolele şi informaţiile medicale publicate pe site-ul www.lineya.ro sunt realizate şi verificate de către o echipă de medici specialişti ce îşi desfăşoară activitatea în cadrul clinicii. Scopul acestora este de a oferi informaţii ştiinţifice şi de specialitate medicală, realizate într-un limbaj accesibil oricărui pacient şi care să fie folosite ca instrumente în înţelegerea diverselor boli sau a diverşilor termeni medicali.

Subliniem faptul că informaţiile cu caracter medical furnizate prin intermediul acestui site nu se pot substitui consultului medical direct sau recomandărilor şi tratamentului date de medicul dvs. şi nici nu pot substitui un diagnostic pus în baza investigaţiilor şi a analizelor dvs. medicale. În cazul în care sunteţi îngrijorat de starea dvs. de sănătate, vă sfătuim ca, pe lângă informaţiile obţinute prin intermediul site-ului www.lineya.ro, să consultaţi fie medicul dvs., fie unul dintre medicii noştri specialişti pentru a obţine un sfat competent.

 

DREPTURI DE AUTOR

Clinica Lineya oferă acces liber la site-ul său şi autorizează utilizatorii să vizualizeze şi să preia informaţii postate pe site doar în scopuri personale, noncomerciale.

Dreptul de copyright pentru informaţiile existente pe acest site este deţinut de Clinica Lineye. Niciun material de pe acest site nu poate fi reprodus parţial, integral sau modificat fără permisiunea explicită a Clinicii Lineya. Conţinutul acestui site, grafica, fotografiile, logo-ul şi orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor şi sunt proprietatea Clinica Lineya sau a partenerilor săi.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea sau revinderea unei părţi a materialelor, accesul sau folosirea informaţiilor şi a materialelor într-un mod ce nu respectă dispoziţiile legislaţiei româneşti sau internaţionale privind dreptul de autor şi proprietate intelectuală implică răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acţiuni.

Clinica Lineya îşi rezervă dreptul de a împiedica prin orice mijloace contactarea şi utilizarea acestui site şi de a solicita sancţionarea potrivit legii a persoanelor implicate, dacă există dovada că scopul este distrugerea sau alterarea site-ului, a conţinutului sau a securităţii acestuia sau încercarea de a ataca sau discredita Clinica Lineya şi serviciile sale.

 

PREȚURI

Prețurile pentru serviciile noastre pot fi modificate fără notificare. Clinica Lineya își rezervă dreptul, în orice moment, de a modifica sau de a întrerupe furnizarea de servicii fără notificare, în orice moment. Vor face excepție clienții care au achiziționat deja abonamente de tratamente.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de niciun terț pentru orice modificare, modificare de preț, suspendare sau întrerupere a serviciiilor din clinică.

 

RĂSPUNDERE

Clinica Lineya nu va răspunde pentru nicun fel de pagube directe, indirecte sau accidentale, rezultând din:

  • utilizarea sau imposibilitatea utilizării informaţiilor site-ului;
  • costul procurării de bunuri sau servicii complementare rezultând din orice date, informaţii obţinute de pe site-ul www.lineya.ro;
  • acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
  • declaraţii sau acţiuni ale oricărei terţe părţi asupra serviciilor site-ului;
  • orice altă problemă legată de serviciile site-ului.

 

DISPOZIȚII FINALE

Clinica Lineya își rezervă dreptul de a modifica oricare dintre acești termeni și condiții prin postarea online a modificărilor.

Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții și/sau cu modificările aduse lor, vă rugăm să încetați folosirea acestui site imediat.

Pentru orice informație, întrebări sau neclarități, vă rugăm să luați legătura cu noi pe e-mail, la adresa lineyaclinic@gmail.com.