Remodelare corporala

GENERALITĂȚI

Nu încape nicio îndoială ca aspectul fizic pare să aibă o importanță tot mai evidentă în societatea actuală, nu doar în viața personală, ci și în cea profesională.

Astăzi, netezirea și modelarea corpului nu înseamnă doar exerciții fizice și dietă. Remodelarea corporală, datorită celor mai recente inovații estetice, definește și sculptează corpul, îndepartând excesul de grăsime și/sau piele pentru a da forma visurilor tale. Este o procedură non-invazivă care te ajută să scapi de pielea suplimentară (în exces), să elimini surplusul de grăsime, să îmbunătățești definirea mușchilor și aspectul epidermei sau să remodelezi și să conturezi o anumită zonă a corpului.

Tratamentele anticelulitice stimulează zonele afectate de celulită, distrugând celulele de grăsime subcutanată și conferind elasticitate pielii. Astfel, celulita va fi eliminată, iar laxitatea și aspectul general al pielii vor fi vizibil îmbunătățite, reducându-se circumferința abdomenului și a coapselor.

CE TEHNOLOGIE ESTE UTILIZATĂ?

Viora este lider de piață în domeniul medical-estetic, fiind o companie prezentă în peste 65 de țări din toata lumea și implicată constant în cercetare și dezvoltarea tehnologiei proprii. Cu studii clinice atestate și tehnologii moderne, mii de pacienți se declară multumiți și încântați de rezultate. Datorită celor 3 aplicatori disponibili cu platforma Viora: V-FORM, V-ST și V-FR, acum ai acces la cele mai solicitate proceduri de estetică medicală atât faciale, cât și corporale, cu rezultate de la primele ședințe.

Procedura cu aplicatorul Viora  nu necesită timp de recuperare, nu prezintă efecte secundare, poate fi urmată în orice sezon și este potrivită oricărui tip de piele. Mai mult decat atât, datorită designului ergonomic al aplicatorilor, putem interveni și pe zone greu accesibile ale corpului sau zone sensibile ale feței precum: frunte sau zona periorbitală. Aparatul remodelează silueta, scade în centimetri și tratează celulita cu ajutorul îmbinării de radiofrecvență și Vacuum. Tratamentul este benefic pentru diminuarea celulitei, drenaj limfatic, modelare corporală, tonifiere, reducerea circumferinței taliei și a coapselor.

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROCEDURA?

Procedurile cu unul dintre cei doi aplicatori, Viora V-form sau Viora V-FR sunt foarte rapide. În funcție de zona tratată, timpul mediu al unei ședinte este de 15-60 de minute. Comparativ cu alte echipamente, obținem rezultate mult mai bune într-un timp mult mai scurt. Protocolul este adaptat fiecărui pacient, în funcție de nevoile acestuia. Planul de tratament este personalizat de medicul clinicii Lineya. Protocolul recomandat este de 6-8- 10 ședințe, în funcție de nevoia clientului și întreținerea se face la interval de 3-4 luni sau în funcție de recomandarea specialistului. Nu există timp de recuperare, îți poți relua activitatea zilnică normală imediat după tratament. În funcție de tratamentul ales, pot fi unele restricții (de exemplu, evitarea expunerii solare).

BENEFICIILE REMODELĂRII CORPORALE

În urma unui tratament de remodelare corporală se obțin următoarele rezultate benefice pentru organism din punct de vedere estetic:

 

 • Fermitatea și tonifierea pielii lăsate și ridate
 • Îmbunătățirea aspectului pielii prin creșterea elasticității, scăderea ridurilor, întinerire
 • Reducerea celulitei și diminuarea aspectului de “coajă de portocală”
 • Definirea și tonifierea mușchilor
 • Eliminarea depozitelor de grăsime localizate, scăderea circumferinței taliei sau coapselor, în funcție de zona tratată Îmbunătățirea circulației sanguine și creșterea drenajului limfatic
 • Diminuarea țesutului adipos
 • Eliminarea edemelor sau a lichidelor retenționate în organism

CONTRAINDICAȚII

În ciuda numeroaselor beneficii, tratamentul nu este recomandat tuturor persoanelor. Din acest motiv, înaintea optării pentru un astfel de tratament, pacientul va trebui să ceară părerea unui medic profesionist, care este în măsură să evalueze condițiile generale de sănătate și, eventual, îi poate sugera metode alternative.

 

Contraindicațiile implică:

 • sarcina
 • modificări ale tensiunii arteriale
 • afecțiuni renale
 • colesterol ridicat sau hipertrigliceridemie
 • cicatrici, hernie sau afecțiuni dermatologice în zona supusă tratamentului
 • hemofilie sau tratament cu anticoagulante
 • stimulator cardiac sau alte dispozitive electronice implantate.

IMAGINI ÎNAINTE ȘI DUPĂ TRATAMENT

 • Before-Remodelare corporală
  After-Remodelare corporală
  Înainte de tratament Remodelare corporală După tratament
 • Before-Tratament anticelulitic
  After-Tratament anticelulitic
  Înainte de tratament Tratament anticelulitic După tratament

PROGRAMEAZĂ-TE

Consultă medicul specialist al clinicii Lineya.

EFICIENȚĂ MAXIMĂ

Te așteptăm la o consultație personalizată!

FĂRĂ DURERE

Dispozitivul de răcire dinamică asigură protecția epidermei.