Lifting facial – Hidrafacial

GENERALITĂȚI

Când pielea îmbătrânește, ea își pierde elasticitatea, ceea ce duce la apariția ridurilor și la lăsarea acesteia. Prin intermediul unui lifting facial, țesuturile respective sunt întinse, oferind astfel un aspect rejuvenat feței. Asadar, înaintarea în vârstă modifică atât aspectul, cât și forma feței. Pielea începe să se lase și nu revine la fel de ușor la forma sa inițială. În plus, depozitele de grăsime încep să scadă în anumite zone ale feței, în timp ce, în alte zone, ele cresc.

Prin lifting facial, se pot corecta problemele rezultate în urma acestor schimbări: lăsarea pielii în regiunea obrajilor, excesul de piele din zona maxilarelor, pliurile care se formează de la marginea nasului către colțurile gurii, pielea lăsată și excesul de grăsime din zona gâtului.

CE TEHNOLOGIE ESTE UTILIZATĂ?

Tratamentul de lifting facial poate fi efectuat cu ajutorul mai multor echipamente de ultimă generație în funcție de nevoile pacientului.

 • Lifting facial cu Dermafacial – Tratamentul combină cu succes cele 4 proceduri de exfoliere, curățare, extracție și hidratare pentru un ten curat și sănătos. Oferă rezultate imediate în ceea ce privește textura și aspectul pielii, fără disconfort și fără perioadă de recuperare. Dermafacial ajută tenul să se mențină sănătos, calmează și tratează problemele tenului acneic, întinerește tenul îmbătrânit și reduce ridurile fine. Procedurile au protocoale bine stabilite în care se folosesc aplicatori speciali, potriviți fiecărei etape în parte și unici pentru fiecare pacient. Astfel, ai garanția unui tratament sigur în condiții igienice de maximă siguranță.
 • Lifting facial cu Viora V-Series – Tehnologia SVC™ (Switching, Vacuum, Cooling) a aplicatorului V-FR aduce progrese inovatoare în industria esteticii medicale. Aplicatorul are capacitatea de a răci zona de lucru, înainte de a trimite impulsurile de radiofrecvență, ceea ce face ca procedura să fie ușor tolerabilă, chiar și pe zonele sensibile precum: frunte, decolteu sau mâini. Viora ajută la: regenerare cutanată, rejuvenarea pielli, îmbunătațirea tonusului și elasticității pielii.

CUM SE DESFĂȘOARĂ PROCEDURA?

Tehnicile prin care se poate realiza liftingul variază în funcție de rezultatele dorite.

În cazul tratamentului cu Dermafacial, prima etapă constă în curățarea și exfolierea tenului.  Se elimină celulele moarte și impuritățile de la suprafața pielii. Urmează procesul de peeling, unde Acizii speciali curăță porii fără să irite sau să lezeze tegumentul. A treia etapă constă în folosirea tehnologii Vortex pentru extracția porilor și curățarea în profunzime a pielii. Următoarea etapă de terapie LED Light, ce încălzește uniform pielea și oferă beneficii suplimentare după tratament. Ultima etapă constă în protecția tenului pentru menținerea rezultatelor. Aceste patru etape parcurse într-o deplină stare de relaxare vor contribui la finalul ședinței la o stare de bună-dispoziție.

Efectele benefice ale tratamentului sunt vizibile imediat după procedură. Procedura nu durează mai mult de 60 de minute și poate fi efectuată doar o dată pe lună. Astfel, te vei bucura de un ten catifelat, luminos și ipsit de imperfecțiuni, într-un timp foarte scurt. Se recomandă 1 ședință la un interval de 3-4 săptămâni.

În cazul tratamentului cu Viora V10, procedurile sunt foarte rapide, acționând astfel: în timpul tratamentului, capetele de tratament emit energie radiofrecvență multi-polară și folosesc vacuumul pentru a direcționa și absorbi energia în straturile adânci ale pielii. Acest proces stimulează producția de colagen și elastină, esențiale pentru regenerarea și întinerirea pielii.  În functie de zona tratată, timpul mediu al unei ședințe este de 15-60 de minute. Sunt recomandate un minim de 4-6 ședințe dacă alegem tratamentul de lifting facial în zona feței.

BENEFICIILE LIFTINGULUI FACIAL

 • Curăță tenul și elimină punctele negre fără a leza sau sensibiliza pielea
 • Reglează activitatea glandelor sebacee
 • Tratează tenul acneic și porii congestionați
 • Are efect regenerant, redând sănătatea pielii
 • Oferă strălucire tenului
 • Ten curat și sănătos
 • Tratamentul este personalizat în funcție de tipul de ten

RECOMANDĂRI POST-TRATAMENT

 • Folosiți zilnic protecție solară (SPF minim 30).
 • Evitați orice activitate care determină transpirație excesivă (saună, jacuzzi, sală de sport etc.) timp de 24 de ore după tratament.

PROGRAMEAZĂ-TE

Consultă medicul specialist al clinicii Lineya.

EFICIENȚĂ MAXIMĂ

Te așteptăm la o consultație personalizată!

FĂRĂ DURERE

Dispozitivul de răcire dinamică asigură protecția epidermei.